Galéria

Első házElső ház:
A fákkal körülvett, sötétebb színű házunk 4 lakrészből áll, mindegyik külön fürdőszobával. Földszintjén amerikai konyhás nappali, valamint 2 db. 3 ágyas , a tetőtérben 2 db. franciaágyas szoba várja vendégeinket. Kisgyermekek elszállásolására kihúzható kanapé található még fent az emeleten. A pince 2 helyiségből áll, ahol a szabadidő eltöltésére ping-pong, csocsó, darts és biliárd áll vendégeink rendelkezésére.


második házMásodik ház:
A világosabb színű házunk szintén 4 lakrészes, fürdőszobás. Az amerikai konyhás nappalija, valamint 2 db. franciaágyas lakrésze a földszinten, egy 4 ágyas és egy franciaágyas lakrésze pedig a tetőtérben található. Kisgyermekek elszállásolására kihúzható kanapé van még fent az emeleten a franciaágyas részben. A pince egy helyisége alkalmas a szabadidő eltöltésére, ahol rex, csocsó és darts áll vendégeink rendelkezésére.


köcsögfaKörnyékünk: 
A Szentjakabi-patak völgyében megbújó csendes, nyugodt, kis zsákfalu és környéke remek hely túrázásra, kirándulásra, kerékpározásra. Nyáron strandolási lehetőség a 2-3 km-re lévő Vadása és Borostyán tavaknál! Bográcsozni és grillezni a házak mögött kialakított, fedett helyen lehet. A házak saját parkolóval rendelkeznek.